Στη Φωκίδα πλουτίσαμε από λόγια


Ημερομηνία δημοσίευσης:06/03/2020

 Στη Φωκίδα πλουτίσαμε από λόγια

 

Με το που ανακοινώθηκε ότι ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Γιάννης Μπούγας επέλεξε την κ. Σοφία Αναγνωστάκου για πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας και τι δεν ακούσαμε! Μας είπαν αρχικά ότι έχουμε λάθος πληροφορίες και ότι πρόεδρος θα είναι από την παράταξη του κ. Ταγκαλή. Στην πορεία διέδιδαν ότι ο κ. Καϊμάρας και η Λιμενική Επιτροπή που στο μεταξύ είχε αποδεκατιστεί είχε λάβει παράταση ζωής για άλλο ένα έτος. Μας είπαν ότι το ΦΕΚ ήταν λάθος. Μετά μάθαμε ότι έγινε ένσταση. Όλο αυτό το διάστημα βεβαίως ξέραμε καλά ότι η επιλογή του κ. Μπούγα ήταν πάντα η κ. Αναγνωστάκου, η οποία πλαισιώνεται από μέλη που είναι έτοιμα να την εμπιστευτούν και να δουλέψουν όλοι μαζί για το κοινό καλό.

Χθες το πρωί λοιπόν, η λιμενική επιτροπή συνεδρίασε για πρώτη φορά και την εξέλεξε παμψηφεί. Στο μήνυμα που μας έστειλε η νέα πρόεδρος σημειώνει:

«Σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κου Ιωάννη Πλακιωτάκη, τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας συνεδρίασαν σήμερα Τετάρτη 04/03/2020, προεδρεύοντος του Λιμενάρχη Ιτέας κου Αλέξανδρου Κοτσιμπού, προκειμένου να αναδείξουν τον πρόεδρο της επιτροπής. Κατά τη διαδικασία εκλογής, η κα Σοφία Αναγνωστάκου εξελέγη παμψηφεί».

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα Πρόεδρο και τη Λιμενική Επιτροπή. Κοινός στόχος είναι να λυθούν τα χρονίζοντα προβλήματα και να αξιοποιούν με επάρκεια οι λιμενικές δομές, ενώ προτεραιότητα όλων αποτελεί το χωροταξικό της παραλίας, το οποίο πρέπει να λήξει με τις καλύτερες συνθήκες για τους επαγγελματίες που έχουν επενδύσει στην περιοχή. 

 
Τι περιλαμβάνει για τη Φωκίδα
Ανακοινωση από τους Συνταξιούχους Φωκίδας
Ανακοινωση από την Ελληνική Αντικαρκινική (Φωκίδα)


weather

ΓΚΑΛΟΠ

Ποιο από τα παρακάτω μέλη της Δημοτικής Αρχής Δ.Δελφών θεωρείτε πιο αποτελεσματικό;


         
         
 
 
Υλοποίηση με το ecs Econtent Systems