Home Εικόνες Αρχικής «Στεγνός» έμεινε ο δήμος Δελφών…
Εικόνες Αρχικής - Παραπολιτικά - 12 Δεκεμβρίου, 2023

«Στεγνός» έμεινε ο δήμος Δελφών…

Έκλεισε τη στρόφιγγα το συνεργαζόμενο πρατήριο καυσίμων προς το δήμο Δελφών, καθώς το «φέσι» που τους έχει φορέσει έγινε σομπρέρο και πλέον δεν αντέχουν να το σηκώσουν! Λυγίζει ο αυχένας τους!

Το πιο ωραίο όμως δεν είναι αυτό, αλλά η απάντηση που τους έδωσε ο δήμος όταν αξίωσαν να πάρουν έναντι από τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που τους οφείλει. «Δεν έχουμε προσωπικό» τους είπαν, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άνθρωπος να κάνει τη διαδικασία και να κόψει τα εντάλματα!

Δεν έχουν το Θεό τους

Πρώτον, ακόμη και αν είναι έτσι, οι επαγγελματίες τι φταίνε;

Δεύτερον, οι επαγγελματίες στενάζουν, όταν ο δήμος τους έχει φορέσει «φέσι», μικρό ή μεγαλύτερο, πως θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ολοένα και πιο αυξημένες ανάγκες τους;

Τρίτον, τα καύσιμα είναι πλέον πανάκριβα. Ποιος μπορεί να πιστώνει το δήμο Δελφών για τόσο μεγάλα ποσά;

Τέταρτον, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής πως πληρώνονται τις αποζημιώσεις τους; Που βρίσκεται υπάλληλος να κόψει τα εντάλματα;

Ακολουθεί και η Περιφέρεια

Ο δήμος Δελφών πάντως από χθες δε φορτώνει καύσιμα σε κανένα όχημά του, αφού ο πρατηριούχος δεν μπορεί να σηκώσει άλλη πίστωση. Μαθαίνουμε μάλιστα πως η ίδια τύχη ακολουθεί και για την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, η οποία αν δεν πληρώσει μέσα σε αυτή την εβδομάδα, την επόμενη δεν θα χρειαστεί καν να μπει στον κόπο να στείλει οχήματα να γεμίσουν. Και καλά θα κάνουν να μην πάνε, γιατί μπορεί να μην έχουν καύσιμο να γυρίσουν πίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στο Μαραθιά Δωρίδας: Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό

Στο Μαραθιά Δωρίδας Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο λογαρι…