Home Εικόνες Αρχικής ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT»
Εικόνες Αρχικής - 6 Ιουνίου, 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT»

 Το Επιμελητήριο Φωκίδας, επιδοτεί τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων – μελών του στην Έκθεση ««LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT», η οποία θα πραγματοποιηθεί 14 έως Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
     Η επιδότηση αφορά σε περίπτερο 15 τ.μ. τυποποιημένης εκθεσιακής δομής και ανέρχεται σε 900,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. συνολικά για τις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας που θα συμμετάσχουν. Για τη συμμετοχή και την επιδότηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα επιδοτηθούν έως και τρεις (3) επιχειρήσεις.   
     Καλούνται oι ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω Έκθεση, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό αίτημα στα κάτωθι  e-mail: [email protected][email protected]  ,ή επικοινωνώντας με τη Γραμματεία του Επιμελητηρίου στο τηλ: 22650-23651.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στο Μαραθιά Δωρίδας: Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό

Στο Μαραθιά Δωρίδας Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο λογαρι…