Home Εικόνες Αρχικής Οργανώστε το απόλυτο poolparty στην ταράτσα του σπιτιού σας
Εικόνες Αρχικής - 7 Αυγούστου, 2024

Οργανώστε το απόλυτο poolparty στην ταράτσα του σπιτιού σας

Το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα ο Αύγουστος, για τους περισσότερους είναι η εποχή που συνδέεται περισσότερο με τρις διακοπές και τα ταξίδια. Αυτό όμως δεν είναι δεδομένο και αυτονόητο για όλους για διάφορους λόγους. Κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φύγουν αυτή την περίοδο καθώς οι τιμές είναι στα ύψη, κάποιοι άλλοι λόγω δουλειάς και μη άδειας επίσης είναι αναγκασμένοι να μείνουν τον πιο ζεστό μήνα του χρόνο στην πόλη. Αν ανήκετε σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν μπορούν ακόμα να φύγουν για διακοπές σας έχουμε μία τέλεια ιδέα για να φέρετε το καλοκαίρι και την χαλάρωση ένα βήμα πιο κοντά και να περάσετε μία μοναδική μέρα με άλλους φίλους και αγαπημένους που επίσης έχουν ξεμείνει πίσω.
Οργανώστε το δικό σας poolpartyστην ταράτσα του σπιτιού σας!
Αν σας φαίνεται δύσκολο και περίπλοκο, μέχρι το τέλος αυτού το άρθρου σίγουρα θα έχετε αναθεωρήσει και θα ξεκινήσετε να το οργανώνετε.
Βήμα 1ο
Βρείτε την πισίνα που θα αποτελεί το κεντρικό στοιχείο του party. Αν δεν έχετε ήδη μία εσείς ή κάποιος φίλος σας αναζητήστε στην αγορά την πισίνα που ταιριάζει στο χώρο, τις ανάγκες αλλά και το budgetσας.
Βήμα 2ο
Δώστε το χώρο καλοκαιρινή διάθεση. Προσθέστε στην πισίνα φουσκωτά και άλλα παιχνίδια, πάρτε ρακέτες και μπάλες για να παίξετε, ψάθες, πετσέτες… φορέστε το αγαπημένο σας μαγιό και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό καλοκαιρινό μέρος.
Βήμα 3ο
Από καμία καλοκαιρινή στιγμή δε λείπουν τα cocktails. Βρείτε τις αγαπημένες σας καλοκαιρινές συνταγές και πάρτε τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα συστατικά για να τα ετοιμάσετε. Για την Παρασκευή τους θα χρειαστείτε σίγουρα ένα shaker, μία μεζούρα ποτών https://www.barequip.gr/shop/categories/ergalia-paraskevis/measuring/και ένα strainer. Κάποια απαραίτητα υλικά για κάθε cocktailπέρα από το αλκοόλ είναι οι χυμοί, το lime, σιρόπι ζάχαρης για κοκτέιλ και σίγουρα πολύ πάγο. Αν δεν έχετε κάποιον που να μπορεί να φτιάχνει τα ποτά σε όλη τη διάρκεια του party, μπορείτε να προμηθευτείτε μεγάλα γυάλινα δοχεία με βρυσάκι, να φτιάξετε εξ αρχής μεγάλη ποσότητα από το κάθε cocktailκαι να βάζουν οι καλεσμένοι σας από εκεί απευθείας.
Βήμα 4ο
Φτιάξτε τις δικές σας Playlistsμε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά τραγούδια που θα χορεύετε σε όλο το party. Εναλλακτικά, μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε μεγάλη ποικιλία έτοιμων λιστών για όλα τα στιλ στις πιο γνωστές πλατφόρμες. Αποθηκεύστε όσες σας αρέσουν και κάντε τις απαραίτητες εναλλαγές ανάλογα με τη διάθεση σας και των καλεσμένων σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στο Μαραθιά Δωρίδας: Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό

Στο Μαραθιά Δωρίδας Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο λογαρι…