Home Δήμος Δωρίδας Δημιούργησε την ενημερωτική ιστοσελίδα DORIDASOS.GR
Δήμος Δωρίδας - 26 Μαρτίου, 2020

Δημιούργησε την ενημερωτική ιστοσελίδα DORIDASOS.GR

Στην πρωτοβουλία δημιουργίας νέας ιστοσελίδας η οποία σε καθημερινή βάση θα ενημερώνει τους πολίτες της Δωρίδας – και όχι μόνο – σχετικά με τις εξελίξεις της υγειονομικής κρίσης λόγω κορωνοιού προχώρησε από χθες ο δήμος Δωρίδας.
Η ιστοσελίδα, με την κωδική ονομασία DORIDASOS.GR θα παρέχει άμεση πληροφόρηση, για τις ανακοινώσεις των Υπουργείων, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ), του Δήμου και άλλων αρμόδιων φορέων.
Από το DORIDASOS.GR, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα,  να αντλούν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, να λύνουν απορίες και να βρίσκουν εύκολα χρήσιμα τηλέφωνα ανάγκης.

Παρέχει επίσημη πληροφόρηση για:
-Τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Ν. Φωκίδας και των πλησιέστερων Αστικών Κέντρων,    
-Τη γραμμή υποστήριξης του Ε.Ο.Δ.Υ
-Τα Φαρμακεία,
-Την Αστυνομία,
-Τις Υπηρεσίες του Δήμου  ,
-Χρήσιμες πληροφορίες αντιμετώπισης του «κορωνοϊού»,
-Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις,
-Οδηγίες για την αποκομιδή των σκουπιδιών,
-Έντυπα κυκλοφορίας των πολιτών,

Συνεχή ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο,
Παρέχει τρόπους άμεσης επικοινωνίας για την εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων, από τις υπηρεσίες του  Δήμου Δωρίδος, είτε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails), είτε μέσω ειδικών τηλεφωνικών γραμμών, ώστε να μην αισθάνεται κανένας συμπολίτης ή συμπολίτισσα μόνος ή μόνη. 

Για το θέμα η εκπρόσωπος τύπου του δήμου σε γραπτό μήνυμα αναφέρει:
Σ΄ αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο και την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη αντιμετώπισης των θεμάτων που κάθε φορά ανακύπτουν, πρέπει να δείξουμε Ψυχραιμία, Υπομονή, αλλά πάνω απ’ όλα Πειθαρχία στις επίσημες οδηγίες των ειδικών και πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος να βοηθήσει – και μπορεί να βοηθήσει – ώστε η αντιμετώπιση του «κορωνοϊού» να είναι αποτελεσματική και η διάδοσή του να περιοριστεί στο ελάχιστο.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή μας και πολύ περισσότερο, δεν έχουμε το δικαίωμα να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία και τις ζωές των συμπολιτών μας. Είναι αναγκαία και απολύτως απαραίτητη, η επίδειξη ατομικής πειθαρχίας και υπευθυνότητας, για να περιοριστεί η πανδημία.
Παρακαλούμε τους Δημότες να μην προσέρχονται στα Δημοτικά Καταστήματα. Για πολύ άμεσες και επείγουσες περιπτώσεις, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το αρμόδιο τμήμα για να εξυπηρετούνται, χωρίς να κινδυνεύσει κανένας.
Ο Δήμος Δωρίδος λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του ιού και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για άμεσες παρεμβάσεις, όταν και όπου χρειαστεί.
Σίγουρα μπορούμε να αντέξουμε την παραμονή στο σπίτι μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα, που προέκυψε για τον άνθρωπο τον τελευταίο αιώνα.
Το πρόβλημα δεν αφορά κάποιους άλλους , ούτε κάποια άλλη μακρινή περιοχή. Αφορά εμάς, μας αφορά όλους και πρέπει να τηρούμε πιστά τα μέτρα.
Η νέα μας ιστοσελίδα DORIDASOS.GR είναι κάθε στιγμή δίπλα στους πολίτες της Δωρίδας.
Κοινοποιήσετε την ιστοσελίδα DORIDASOS.GR στους συμπολίτες μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κανένας και καμία δεν είναι μόνοι.
Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε – Μένουμε σπίτια μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στο Μαραθιά Δωρίδας: Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό

Στο Μαραθιά Δωρίδας Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο λογαρι…