Home Πολιτικά - Φωκίδα Έχουν πληγεί σοβαρά – Να το κάνει άμεσα
Πολιτικά - Φωκίδα - 12 Σεπτεμβρίου, 2020

Έχουν πληγεί σοβαρά – Να το κάνει άμεσα

 Έχουν πληγεί σοβαρά

 

Το θέμα που θίγει η κ. Παπαθανάση δεν είναι αστείο. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Μην ξεχνάμε δε, πως πέρα από Βουλευτής Φωκίδας που έχει διατελέσει στο παρελθόν είναι και οικονομολόγος με καλή γνώση των προγραμμάτων.

Στη Φωκίδα οι επιχειρήσεις δοκιμάστηκαν και κυρίως οι Δελφοί γονάτισαν. Θα αργήσουν να σηκώσουν κεφάλι. Η Εύβοια  έπαθε μεγάλη ζημιά, έχασε ανθρώπους και επιχειρήσεις καταστράφηκαν. Παρόμοια θέματα έχουν πολλές επιχειρήσεις σε πολλές περιφερειακές ενότητες.

Αν η περιφέρεια έχει δυνατότητα να ενεργοποιήσει τέτοιο πρόγραμμα είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο ότι πρέπει να το κάνει! Χθες!!!

 

Να το κάνει άμεσα

 

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι θα έπρεπε ήδη να το γνώριζε το Επιμελητήριο Φωκίδας και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τέσσερα στη Στερεά να έχουν ήδη φροντίσει να τρέχει και στην περιφέρειά μας!

Καλά θα κάνει η περιφέρεια σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια ή και χωρίς αυτά, να ενεργοποιήσει άμεσα το πρόγραμμα γιατί έχει ήδη γίνει πολύ μεγάλη ζημιά σε πολύ μεγάλο αριθμό των επιχειρήσεων της Στερεάς. Όσοι περισσότεροι βοηθηθούν, τόσο καλύτερα είναι.

Το Επιμελητήριο Φωκίδας δε, έχει και μια καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι υπάρχει για να προσφέρει πραγματικά και όχι μόνο για να τσακώνονται μεταξύ τους και με τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στο Μαραθιά Δωρίδας: Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό

Στο Μαραθιά Δωρίδας Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο λογαρι…