Home Ελλάδα Κατατέθηκε η πρόταση εμπιστοσύνης στη Βουλή- Τρίτη απόγευμα με Τετάρτη βράδυ, η πρόταση Βούτση για τη συζήτηση
Ελλάδα - 13 Ιανουαρίου, 2019

Κατατέθηκε η πρόταση εμπιστοσύνης στη Βουλή- Τρίτη απόγευμα με Τετάρτη βράδυ, η πρόταση Βούτση για τη συζήτηση

 Την πρόταση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κατέθεσε πριν από περίπου μία ώρα, ο πρωθυπουργός, στο πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Βούτσης, τη Δευτέρα το πρωί θα τεθεί σε έκτακτη Διάσκεψη των Προέδρων το ζήτημα της διαδικασίας, με την πρόταση του προέδρου να θέλει, την διαδικασία να ξεκινά το απόγευμα της Τρίτης και να ολοκληρώνεται αργά το βράδυ της Τετάρτης με ονομαστική ψηφοφορία.

Μάλιστα, μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων για το κατά πόσο μπορούν αυτές οι ημερομηνίες να αλλάξουν, ο πρόεδρος δήλωσε πως από τη στιγμή που η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης πριν από λίγο καιρό (με την ψήφιση του προϋπολογισμού), δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει ο προγραμματισμός.

Υπενθυμίζεται πως βάσει Συντάγματος και Κανονισμού της Βουλής, η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης δεν μπορεί να γίνει πριν περάσουν δύο μέρες από το σχετικό αίτημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή για τους εκπαιδευτικούς θα διεξαχθεί κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στο Μαραθιά Δωρίδας: Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό

Στο Μαραθιά Δωρίδας Βγήκαν μαχαίρια για το λογαριασμό Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο λογαρι…