Μια δήλωση που προκαλεί θλίψη


Ημερομηνία δημοσίευσης:10/01/2020

 

Μια δήλωση που προκαλεί θλίψη


Διάβασα με προσοχή τη δήλωση του κ. Σαρακιώτη, βουλευτή Φθιώτιδας και δε σας κρύβω ότι θλίβομαι. Θλίβομαι γιατί από έναν νέο ηλικιακά άνθρωπο περιμένεις να έχει ξεπεράσει πολλά κακά πολιτικά κατάλοιπα. Περιμένεις να εκφράζει μια μοντέρνα πολιτική άποψη και να έχει το μεγαλείο να αποδεικνύει τη διαφορά του. Ισχυρίζεται ότι οι απόφαση ελήφθη με αντιδημοκρατικό τρόπο και πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς τη συμμετοχή των βουλευτών της αντιπολίτευσης. 

Ερωτάται λοιπόν ευθέως να μας πει δημόσια, πόσους και ποιους βουλευτές της αντιπολίτευσης είχε καλέσει η προηγούμενη κυβέρνηση όταν έκανε τις αλλαγές στο πανεπιστήμιο; 

Ποια διαβούλευση και πόσο δημοκρατικά γιγαντώθηκαν οι καταυλισμοί στα νησιά και σε ποιες συνθήκες ζούσαν και συνεχίζουν να ζουν αυτοί οι άνθρωποι. Θα τολμούσαμε να πούμε στον κ. Σαρακιώτη, τον οποίο γνωρίζω και εκτιμώ, ότι υπάρχουν πράγματα που δεν προσφέρονται για αντιπολίτευση και το μεταναστευτικό είναι ένα από αυτά. Ως νέος άνθρωπος καλό είναι να μην ξεχνά πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

Δημοσιεύουμε τη δήλωση στην οποία και αναφερόμαστε:

«Μετά τη χθεσινή σύσκεψη-ενημέρωση των Βουλευτών Φθιώτιδας της Ν.Δ. και μόνο από τους «αρμόδιους», για την ώρα, Υπουργούς για το θέμα της δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στην περιφερειακή της Μαυρομαντήλας, βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

- Ξανά με τον ίδιο αντιδημοκρατικό τρόπο.

- Ξανά χωρίς την πρόσκληση του μοναδικού Βουλευτή της αντιπολίτευσης.

- Ξανά χωρίς καμία δημόσια διαβούλευση και δυνατότητα έκφρασης της τοπικής κοινωνίας.

- Ξανά πίσω από κλειστές πόρτες για να μη γνωρίζουμε τι άποψη εξέφρασε κάθε ένας εκ των συμμετεχόντων.

Ο τρόπος, που η κυβέρνηση της Ν.Δ. χειρίζεται το εθνικό ζήτημα του προσφυγικού καταδεικνύει την πλήρη απαξίωση των αιρετών εκπροσώπων του νομού, μετατρέποντας αυτούς σε απλούς αγγελιοφόρους του Μεγάρου Μαξίμου, εμπαίζοντας την κοινή γνώμη η οποία αγωνιά, στοιχείο ενδεικτικό του μέλλοντος που επιφυλάσσει η κυβέρνηση για τη Φθιώτιδα».


 
ΟΧΙ στις απολύσεις των καθαριστριών του Νοσοκομείου Άμφισσας, Μονιμοποίηση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ
"Ακόμα ένα ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Κυβέρνηση προχωρά σε ιδιωτικοποίηση του νερού"
Υπογράφονται οι συμβάσεις για : το Θεραπευτήριο Ιτέας, Συντήρηση και επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην ζώνη λιμένα Ιτέας και περιφερειακός δρόμος Τρικόρφου


weather

ΓΚΑΛΟΠ

Ποιο από τα παρακάτω μέλη της Δημοτικής Αρχής Δ.Δελφών θεωρείτε πιο αποτελεσματικό;


         
         
 
 
Υλοποίηση με το ecs Econtent Systems